Forhandleroversikt

Våre belysningsprodukter selges primært gjennom våre forhandlere. Her finner du kontakinformasjon til din nærmeste forhandler.

 

Garda Anleggsikring AS

Garda Anleggsikring er spesialist på områdesikkerhet til bygge- og anleggsplass, og tilbyr helhetsløsninger til entreprenører. Med beliggenhet i Oslo skal selskapet tilstrebe seg å være en naturlig samarbeidspartner for de sentrale innkjøpsenheter for entreprenørene og ned til småforetak i byggebransjen. Selskapet er også spesialist på sperremateriell for events og publikumsarrangement.  Selskapet ble etablert i februar 2012, og har siden oppstarten vokst til å bli den største leverandøren i markedet av mobilt sperremateriell.


Holte Industri AS

Profesjonell samarbeidspartner innen strøm, lys, varme, avfuktning og bygghjelpemidler.

Holte Industri er et moderne og dynamisk foretak med et vidt spekter av produkter spesialtilpasset bygg, anlegg og industri.


Würth Norge AS

Med 350 selgere på veien, 49 butikker og en rekke produkteksperter er Würth klare for å hjelpe deg med kompetansen og produktene du trenger - Würth ordner opp!

Würth leverer produkter av høy kvalitet men har også en rekke tjenester som forenkler din hverdag, slik at du får gjort jobben du skal!


Brødrene Dahl AS

Brødrene Dahl AS arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VMT, INDUSTRI, MARINE, AQUA, OLJE & GASS, VANNKRAFT og SAMFERDSEL.

Konsernet har 1.500 medarbeidere og en omsetning på ca 8 milliarder kroner.